Skip to content

2-Daagse Training Intuïtief Leiderschap

Leer impact maken vanuit kracht en verbinding

Breng je talenten, vaardigheden en ervaringen samen in de kracht die jou en je team laat groeien. Ontdek hoe je obstakels voor je kunt laten werken om onder alle omstandigheden resultaat te leveren. Samen gaan we concreet aan de slag met de missie die jou drijft. Vanuit de huidige (teams) situatie bouwen we aan een strategische ontwikkeling waar iedereen van toegevoegde waarde kan zijn. Op persoonlijk gebied rekenen we af met (oude) belemmeringen en laten we zien wat je met jouw kracht kunt doen. Na twee intensieve dagen keer je terug naar het werk met een aanpak die je direct zelf kunt implementeren en resultaat oplevert.

Direct contact Meer informatie
Wat gaan we doen?

Een sprong vooruit waar je de rest van je leven plezier van hebt.

Het intensieve 2-daagse programma zet in op twee kernelementen: jij als mens en leider, en het team waarmee je een ambitie wilt verwezenlijk. Je leert je kracht en talenten in te zetten om doelen te behalen en vanuit verbinding groei door te maken. Deze combinatie leert je om tot een duurzame en toekomstbestendige (persoonlijke) aanpak te komen die voor jou werkt. We gaan aan de slag met meegenomen praktijk casussen en helpen bij zowel persoonlijke en zakelijke thema’s. Samen ontwikkelen we jouw intuïtieve vermogen om waar te nemen, verbinding te maken en focus te brengen. Dat geeft grip en vertrouwen om onder alle omstandigheden te kunnen presteren.

Direct contact

Leadership Journey

 1. Analyse op toegevoegde waarde, missie en impact
 2. Kompas o.b.v ervaringen, inzichten en overtuigingen
 3. Interventie(s) op interne en externe belemmeringen
 4. Strategie voor het ontvouwen ultiem potentieel
 5. Advies voor een toekomstbestendige groeimodel

Management Strategie

 1. Vertaling van doelen naar teamwaarden en competenties
 2. Stakeholder strategie dat draagvlak en momentum creëert
 3. Team journey die inzet op strategische ontwikkeling
 4. Aanpak voor omgang met uitdagingen binnen het team
 5. Succes monitor die grip geeft op voortgang

2-daagse training intuïtief leiderschap

1795 excl. btw

Wat is inbegrepen?

 • Inclusief overnachting en diner
 • Alleen toegankelijk voor managers
 • Maximaal 12 deelnemers per training
 • Locatie Utrechtse Heuvelrug

Wat haal je eruit?

 • Je leert hoe je het beste (resultaat) uit je team kunt halen
 • Je weet je leiderschap optimaal in te zetten voor groei
 • Je leert hoe je een strategische teamontwikkeling kunt inzetten
 • Je vernieuwde managementaanpak is direct klaar voor gebruik
Direct contact

Betekenisvolle interventies

Een nieuwe kijk die alles anders maakt!

Tijdens de tweedaagse training wordt er continue aandacht besteed aan jouw persoonlijke ambities, krachtenveld en belemmeringen. Van daaruit helpen we je om de omstandigheden te creëren waarmee je als leider impact kunt maken. Samen leggen we het fundament waar je zelf op verder kunt bouwen. De connectie die je aangaat met jezelf is sterker dan welke omgevingsfactor dan ook. Vanuit verbinding is alles mogelijk, en we laten je zien wat dat voor jou kan betekenen.

Voor wat betreft je managementrol kijken we hoe je jouw ultieme kracht en talenten in kunt zetten voor je zakelijke missie. Dat gaat veel verder dan de oppervlakkige geruststelling van modelmatige controle mechanisme. We leren je hoe je het schip onder alle weersomstandigheden veilig de haven kunt invaren. Om dat te verwezenlijken zoeken we naar de doorbraak waar jouw carrière je de rest van je leven dankbaar voor is!

Eric van der Zwan
Leadership Strategist
Oprichter OREQ

“De dingen die we kunnen bereiken als we echt verbinding maken, gaan verder dan elk denkbaar succes. We laten je zien wat dat voor jou kan betekenen… “

Reviews en feedback

Ervaringen van managers

We brengen managers naar hun volgende bestemming. Waar dat ook moge zijn. Voor ons gaat dat verder dan het bereiken van doelstellingen. Wat we achterlaten is een leider die klaar is om het beste uit zichzelf te halen.

Rating: 4.5

Eric heeft de essentie van mijn leiderschapsstijl kernachtig naar de voorgrond gebracht. Ik ben me daardoor meer bewust van de kracht die er in mij zit. Die inzichten zet ik nu in voor groei.

Rating: 5

Samen hebben we onze staf afdelingen verder ontwikkeld. Ik ben trots op mijn mensen, hun betrokkenheid en commitment. Hun toegevoegde waarde binnen de operatie is uitmuntend!

Rating: 4.5

Eric heeft me laten zien wat authentiek leiderschap voor mij betekent. Dat heeft mij veranderd. Samen hebben we structuur gegeven aan de manier waarop ik impact wil genereren.

Rating: 5

Eric heeft me geholpen om verbinding te maken met mijn leiderschapsstijl. Dat heeft me vele nieuwe inzichten opgeleverd. Hij daagt me uit om mijn potentieel om te zetten naar impact.

Leiderschapstrajecten, management strategieën en trainingen
Ben je klaar voor de volgende sprong?
Neem nu contact op

2-daagse training intuïtief leiderschap

Wie? Wat? Waar?

Deze intensieve tweedaagse training is geschikt voor managers die ervaring hebben opgedaan in hun rol en die verder willen groeien. Het gebeurt ook veel dat managers zich aanmelden omdat ze tegen uitdagingen aanlopen. Randvoorwaardelijk voor deelname is dat managers in hun huidige rol ook echt een team aansturen.

De training vindt plaats op een prachtige locatie in de Utrechtse Heuvelrug. Zowel de training alsmede de overnachting zijn voorzien op een en deze plaats. Er hoeft tussendoor niet gereisd te worden. Naast de aangeboden trainingsmodules zullen er wandelingen gedaan worden in het bos. Hiervoor hoeft geen speciale kleding meegenomen te worden.

Data najaar 2024:

 • 26 en 27 september
 • 24 en 25 oktober
 • 21 en 22 november

2-daagse training intuïtief leiderschap

1795 excl. btw

De deelnemers staan centraal in het programma. Iedereen is vrij om praktijkcasussen aan te dragen en deze geven dan ook richting aan de persoonlijke begeleiding. Verder worden er in de aanloop naar de tweedaagse geen voorbereidingen verwacht. Na afloop van de training is de trainer beschikbaar voor hulp op afstand. Hiervoor worden geen extra kosten gerekend.

Wat is inbegrepen?

 • Inclusief overnachting en diner
 • Alleen toegankelijk voor managers
 • Maximaal 12 deelnemers per training
 • Locatie Utrechtse Heuvelrug

Wat haal je eruit?

 • Je leert hoe je het beste (resultaat) uit je team kunt halen
 • Je weet je leiderschap optimaal in te zetten voor groei
 • Je leert hoe je een strategische teamontwikkeling kunt inzetten
 • Je vernieuwde managementaanpak is direct klaar voor gebruik

Informatie aanvragen trainingen najaar 2024

Je ontvangt de brochure binnen 24 uur op het opgegeven e-mailadres.






  Back To Top